nedelja, 6. januar 2013

Prerok DRAGUTIN BARUŠIĆ - Vodstvo za duhovnost, naslon za znanost

ANEKDOTA NAPISANA V ZNAK ZAHVALE MOJEMU UČITELJU RESNICE, MOJEMU ZDRAVILCU FIZIČNOSTI, ZDRAVITELJU MORALNOSTI IN OZDRAVITELJU MENTALNOSTI

ALPSKA AMAZONKA SPOZNALA MALEGA DEBELEGA IN VESELEGA PREROKA V SLOVENSKI DEŽELI

Že ob njunem prvem snidenju ga je začutila v duši, da je on tisti, ki ji bo podal roko iz pekla vojn za pravico amazonk, ki so se vlekle že generacije nazaj, iz neprestanega vojskovanja in dokazovanja kdo so amazonke in neprestanih pričakovanj, da bodo ljubljene.

Njena moč je bila tako silovita, da bi lahko z eno puščico pobila vse kar ji je prišlo na njeno pot. Rešil jo je Dragi Bog, saj je poslal preroka Dragota, ki ji je z veliko mero dobrote, ljubezni, blagostanja in lepote pomagal se vrniti nazaj v svojo dušo, ki je danes polna miline, radosti, veselja in neprecenljive hvaležnosti, da lahko živi zdravo življenje.

Še ko je bila v maminem trebuščku so si vsi izjemno želeli punčke, ker je v rodu ni bilo. Očetova mama, njena Nona, na mlado družinico imela je močen vpliv in si tako izborila, da bo ona tista, ki bo dala  svoji edini vnukinji tudi ime. V času, ko je dete uživalo v maminem zavetrju, je draga Nona brala serijo knjig, kjer je bila glavna junakinja, visoka , vitka, bojevita ženska na konju, črnih dolgih las in vsem moškim bila zelo draga je, ime ji je bilo Gordana.

Nona je že vizualizirala punčko in na hitro posnela film o njenem življenju v svoji glavi.

In zadeve so se začele odvijati in udejanjati ….

Mama je povila svojo hčer zelo mlada in se z največjim zaupanjem prepustila vodenju svoje drage druge mame. Živeli so skupaj, kjer je draga Nona prevzela vajeti v svoje roke in tako so se vsi podredili delovanju le nje.

Mala punčka z imenom Gordana, je naredila svoje prve korake in začela izgovarjati svoje prve besede. Mami in vsem ostalim je bilo kristalno jasno, da je to drugačen otrok, otrok močnih želja in ostrega uma.

Mami in oče ji nista bila kos, a zaradi zelo velike odgovornosti po biti skrben starš sta jo tudi po svoje spremenila.
V stalnem iskanju ljubezni in sprejetja, da bi jo vsaj eden razumel in upošteval je porabila vso svojo energijo, katere pa ni bilo malo. Ko ji je ta energija pošla, je delovala po družinskem vzorcu, čeprav se tega niti zavedala ni.

Sprejela je igro drugih, svojo dušo pa ni znala več slišati in je ostala nekje globoko v njej zakopana.

Punčka je postajala punca, lepa, vitka in dolgih črnih las. Bila pa je tudi upornica in hkrati  bojevnica, predvsem se je borila svoje celo desetletje sama s sabo, vse v želji, da najde pot nazaj do svoje duše, ki je kričala po pomoči.

Duša si je želela ljubezni in miline, sprejetja in razumevanja ter svobode.

Prvi dar od Boga je dobila v obliki neprecenljive ljubezni, spoznala je dušo z imenom Blaž. Punca je bila srečna, a le za hip. Ni znala to ceniti in negovati in sejala je vzorce,ki jih je ponotranjila, čeprav niso bili njeni in čeprav tega ni zavestno želela. Ni znala biti drugačna.

Vse v želji biti boljša, je začela svojo »duhovno« pot in letala od poncija do pilata.

Bila je prava amazonka, a to energijo, ki jo je ponovno pridobivala, jo je porabila za hranjenje svojega uma namesto srca.

Bog ji je pošiljal na pot veliko rešilnih čolničkov, a kaj ko jih ni znala prepoznati kot dar ampak se je proti njim še dodatno borila.

V nekem trenutku, ko se je odločila, da se bo umirila in začela bolj mirno življenje, je Amazonka dobila na svojo pot pomoč, v obliki bolezni, katera ji je omogočila, da se je znala dvigniti in zaživeti življenje, ki si ga je želela že od kar je privekala na svet in po njemu hrepenela.

In šele, ko se je Amazonka odločila v srcu, da si želi drugačno življenje, ko to niso bile več samo besede, se je njeno življenje začelo spreminjati v smer, ki ji je Bog že prej namenil.

Spoznala je največji dar, neprecenljivega dobrotnika, preroka, prijatelja in učitelja, ki ji je pomagal na poti iz njenega pekla. Vse to kar je spoznala in dobila od njega sedaj deli naprej in pomaga vsem potrebnim pomoči.

Je močna zagovornica vrednot kako biti človek človeku in predvsem si želi, da bi imeli ljudje v sebi čim več svetlobe namesto teme.

 Nazaj ima svojo energijo s katero je močna vodnica zaspanim in izgubljenim dušam in z vzorom jih vodi nazaj v božje dvorišče.



2 komentarja: