nedelja, 6. januar 2013

»MOJA RADOST« ročno izdelane naravne sveče

NAJ TVOJ DAH TI SVEČA OBOGATI

IN Z BOŽANSKO ENERGIJO TE NAPOLNI.

S TEM ŽIVLJENJE TI POZLATI

IN Z RADOSTJO TE NAGRADI

TAKO V DUŠI MIR TI PODARI.

 

ROČNO IZDELANE NARAVNE BLAGOSLOVLJENE SVEČE ZA TRI DNI TEME

Tedaj je GOSPOD rekel Mojzesu: »Iztegni roko proti nebu in tema naj pride nad egiptovsko deželo, taka tema, da bi jo lahko tipali!« Mojzes je iztegnil roko proti nebu in po vsej egiptovski deželi je bila tri dni gosta tema. Drug drugega niso videli in tri dni se nihče ni mogel ganiti z mesta; Izraelovi sinovi pa so vsi imeli svetlobo v svojih bivališčih.
Prišel bo Jezus Kristus uničiti sovražnike  z mečem čiščenja, uničil bo vse zlo kot je opisano v razodetju sv. Janeza.
Uporabil bo polno silo svoje božje moči, začenši s tridnevno temo.

1. DAN TEME bodo mrtvi zlobni vstali iz svojih grobov s pomočjo demonov pekla ter hodili naokrog opolnoči. V tistem času si bo Lucifer vzel SVOJO ŽETEV hudobnih duš in očistil vso zemljo v eni noči neverjetnega terorja in smrti.
Ta prva noč predstavlja ODVZEM VOLKOV, tako da bo človeški rod prišel v novo stanje čistosti v Božjih očeh sedaj in za vedno.

V 2. NOČI TEME bodo prišli angeli smrti in ločili bodo OVCE OD KOZLOV in še bolj očistili človeka od črede zla,v tej noči bodo OSTALE OVCE, ki bodo predstavljale svetost Boga na zemlji.

V zadnji, 3. NOČI TEME smrti bo, ko bo prišel Gospod, Vsemogočni Bog, v svojem duhu jeze, da bi izbral tista, posebno čista jagnjeta kot izbrane duše. Najbolj nedolžna jagnjeta bodo potem upanje za prihodnost človeka, ko bo vstopil v nov dan, v novo luč, v svet novorojenih.
Na zemlji bo VLADALA TEMPERATURA 22 stopinj Celzija, zemlja bo rodovitna, vsepovsod in bo omogočala dobro življenje.

JUTRO 4. DNE – NOVO ROJSTVO ČLOVEŠTVA

 

  DEKORATIVNE ROČNO IZDELANE SVEČE - WISH

   
Vse sveče so narejene iz 100% palminega voska. Sveče so naravne, brez parafina in z bombažnim stenjem. Dišijo po cimetu in pomaranči:). Narejene z veliko ljubezni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar