ponedeljek, 7. januar 2013

»MOJA RADOST« ročno izdelana naravna mazila


Mazila »MOJA RADOST«  so popolnoma naravni izdelki, narejeni ročno z veliko ljubezni in hvaležnosti do rastlin, ki se s svojo modrostjo dotaknejo našega telesa in duha.

Vsa mazila vsebujejo:

-      naravna hladno stiskana olja, pripravljena z maceracijo  (izlužnina). To je postopek, kjer  zdravilna zelišča položimo v deviško hladno stiskano oljčno olje,  ki je nekaj tednov na soncu. S tem nežno prenesemo učinkovine iz zelišč v olje.
-      kokosovo maslo, ki mazilom daje odlično teksturo in pušča čudovit občutek na koži, uničuje glivice.
-      deviški čebelji vosek, ki  daje koži mehkobo, elastičnost, vlago in jo hkrati ščiti pred obolenji, daje bogato gosto kakovost.

Med mazili »MOJA RADOST«  vas bodo navdihovali in razvajali:


 »MOJA RADOST«
OGNJIČEVO MAZILO

Ohranja naravno vlažnost, mehkobo in prožnost kože. S svojimi bogatimi sestavinami hrani in aktivno neguje vse tipe kože. Deluje protivnetno, antibakterijsko, dezinfekcijsko, zato se uporaba zelo priporoča pri celjenju ran in obnavljanju povrhnjice. Primerna pa je tudi za regeneracijo tkiv po opeklinah. Odstranjuje tudi kraste v nosu.
Ognjičevo mazilo sodi v vsak dom.



»MOJA RADOST « 
SIVKINO MAZILO

uravnava delovanje maščobe v koži in je idealna za boj proti aknam in drugim vnetjem kože, ključno z ekcemi in luskavico.





»MOJA RADOST«
MAZILO PERUNIKA
 

vsebuje izvlečke  korenine perunike, rožmarina ter sivke. Perunika oži pore, vlaži kožo in preprečuje, da se koža sveti zaradi čezmernega izločanja kožne maščobe. Rožmarin vsebuje številne regeneracijske snovi, koži vrača vlago in jo poživlja.





»MOJA RADOST«
ŽAJBLJEVO MAZILO

vsebuje pretežno izvleček iz žajbljevih listov, poleg tega še izvlečke rožmarina, timijana ter divje mete. Žajbelj deluje očiščevalno, uravnava proizvajanje maščobe in loja ter izboljšuje naravni zaščitni plašč kože .  Ker žajbelj zavira znojenje in preprečuje klice je krema primerna tudi za nego
stopal.  Rožmarin koži vrača vlago skupaj z meto kožo poživlja in sprošča, timijan povzroča prekrvavitev kože.


»MOJA RADOST«
ŽAJBLJEVO MAZILO S SMILJEM

Smilj – eleksir mladosti
Poleg žajblja, rožmarina, mete in timijana vsebuje še izvleček cvetov laškega smilja, ki deluje antimikrobno in antiseptično, pomaga pri vneti koži, ekcemih, luskavici, kožnih izpuščajih ter pri vnetih artritičnih sklepih. Odlično odstranjuje gubice in aktivo deluje proti strijam in brazgotinam.



»MOJA RADOST«
MAZILO DIVJI KOSTANJ 
je namenjen negi ven, bolečinam v nogah in  odstranjevanju  glivic (noge, ušesa).
Pred nanosom mazila, obolelo mesto, namažemo s tinkturo divjega kostanja, da se pore bolje odprejo.




»MOJA RADOST«
ZDRAVILNO MAZILO LAKOTA

Z mazilom rumene lakote nad aknasto kožo, v kombinaciji s čajem lakote uničuje rakaste tvorbah na koži, jeziku in dojkah (skupaj z mazilom ognjiča). Pomaga tudi pri lišajih, gnojnih tvorbah in oteklih bezgavkah.
 



  • Skupaj z razredčeno tinkturo ognjiča ter pitjem očiščevalnega čaja zelo pomaga pri aknasti koži.
  • Skupaj s čajem iz lakote (le ta očisti ledvica, jetra, trebušno slinavko, vranico, ker odstrani bolezenske snovi), mazilom iz lakote in ognjiča, uničujemo rakaste tvorbe na koži, jeziku in dojkah.
   Nujno pa moramo ob tem piti tudi čaj za čiščenje krvi iz ognjiča, koprive, rmana.

Ni komentarjev:

Objavite komentar